MISIUNEA ŞCOLII
Valorificarea potenţialului aptitudinal al elevilor printr-un demers didactic modern si eficient desfăşurat într-o şcoală atractivă, dotată modern, corespunzator, cu uşile deschise pentru toţi cei care au nevoie de educatie, pentru a oferi şanse egale tuturor elevilor şi asigurarea dezvoltării personale şi profesionale compatibile cu cerinţele sociale locale şi în perspectivă europeană.
EDUCAȚIA ÎNVAȚĂ CEEA CE NICI MĂCAR NU ȘTIAI CĂ NU ȘTIAI
Go to content
Arhiva
Școala Gimnazială Nr 1 Matca jud Galati a obținut un certificat european eTwinning cu proiectul „Escaperoomland - a magic realm of learning„
Dragă Daniela Țanu,
Felicitări! Școala dumneavoastră a primit eticheta europeană de calitate pentru munca din proiectul eTwinning „ESCAPEROOMLAND - A magic realm of learning”. Aceasta înseamnă că munca dvs. ,munca studenților dvs. și colaborarea cu partenerii dvs. au îndeplinit criteriile Cadrului pentru eticheta de calitate și au primit un scor mare. Drept urmare, veți primi un certificat pe care îl puteți disemina pe site-urile dvs. web și îl puteți afișa într-o poziție proeminentă în școala dvs. De asemenea, proiectul dumneavoastră va fi prezentat într-o zonă specială a Platformei europene de educație școlară. Încă o dată, felicitări și sperăm că veți continua să organizați proiecte de înaltă calitate cu alți profesori eTwinning. Cu cele mai bune salutări, Echipa eTwinning!
Școala Gimnazială Nr 1 Matca jud Galati a obținut un certificat european eTwinning
Școala Gimnazială Nr 1 Matca jud Galati a obținut un certificat european eTwinning
Web Development by Școala nr.1 Matca
Back to content